Спорт

У Франківську відбулась атестація на кольорові пояси з Таеквон-До І.Т.Ф

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

ВПГО «Всеукраїнське об’єднання «Асоціація спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.» в Івано-Франківській області провела атестацію на кольорові пояси. Атестація відбулася 16 грудня у спортзалі «Франківськ Арена». На кольорові пояси успішно атестувались 80 учасників.

На відкриття атестації завітали народний депутат Оксана Савчук, керівник відділення НОК України в області Мирослав Карабін і заступник директора Івано-Франківської ОДЮСШ Олег Ковальчук.

За підсумками виступів у 2023 році кращими спортсменами стали:

  • Софія Парфан, Богдан Лутчин (ВПГО «Всеукраїнське об’єднання «Асоціація спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.» в Івано-Франківській області);
  • Софія Мовчан, Арсен Онуфрак (ВПВГО «Федерація кікбоксингу України ВАКО» в місті Івано-Франківську).

Керівник ВПГО «Всеукраїнське об’єднання «Асоціація спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.» у місті Івано-Франківську Сергій Данищук отримав подяку від народного депутата Оксани Савчук.

Читайте: Ворохтянка Жанна Глухова виборола 7 місце на Інтерконтинентальному Кубку зі стрибків на лижах з трампліна

У Таеквон-До існує 10 кольорових поясів (куп) і 9 чорних поясів (дан). Атестації на кольорові пояси відбуваються двічі на рік.

Читайте: Франківські кікбоксери WAKO привезли 10 медалей із Кам’янця

Іспит приймала комісія у складі: Андрій Данищук (голова комісії, міжнародний інструктор, чорний пояс V дан), Сергій Данищук (чорний пояс ІV дан), Володимир Качкан (чорний пояс ІІІ дан), Олексій Манюх (чорний пояс ІІІ дан), Тарас Парфан (чорний пояс ІІ дан).

У ході іспиту спортсмени продемонстрували високий рівень фізичної та теоретичної підготовки. Один учасник, який нині служить у ЗСУ, склав іспит онлайн.

Усі спортсмени тренуються під керівництвом Сергія Данищука, Володимира Качкана, Тараса Парфана й Василя Іванійчука.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.