Спорт Фото

У Франківську відбудуться фінальні матчі міжнародного турніру пам’яті Петра Савчука (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В другий день традиційного міжнародного дитячого футбольного турніру пам’яті Заслуженого тренера Української РСР Петра Савчука, що проходить цими днями в Івано-Франківську, визначились усі команди, які змагаються у фінальних матчах за головні призи турніру.

За два дні на турнірі зіграли 94 матчі. За їх результатами визначились всі команди, які в останній день будуть змагатись у вирішальних матчах за перемогу на наймасовішому дитячому футбольному турнірі, що проходить на Прикарпатті.

Серед команд наймолодшої вікової групи (2007 р.н). переможцями стали: СДЮСШОР «Прикарпаття», калуський «Ігровець», ДЮСШ Тернополя та Городенки. У півфінальних матчах юні футболісти Івано-Франківська перемогли калушан -3:1, а тернополяни – однолітків з Городенки –2:0. Переможці зустрінуться між собою у фіналі, який розпочнеться 4 червня о 12:00 на стадіоні «Наука». А в 12:30 калушани та городенківці зіграють за третє місце.

У віковій групі 2006 р. н. переможцями стали: чернівецька «Буковина» та франківська «Ніка-05». Команди, що зайняли у своїх групах другі місця – черкаська «Чайка» та СДЮСШОР із Ужгорода позмагаються за третє місце. Початок матчу за третє та перше місце, відповідно в 11:00 та 11:30.

Серед команд вікової групи 2005 р.н., матчі яких проходять на стадіоні «Гірка», за третє місце змагатимуться команда із Нового Роздолу та «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів, що на Полтавщині. У фіналі, за головний трофей зіграють СДЮСШОР із Ужгорода та франківська «Ніка-05». Початок матчів в 11:00 та 12:00.

У віковій групі команд 2004 р.н. у фіналі зустрінуться юні футболісти із польського «Жешува» та «Ніки-05», які відповідно здолали у півфінальних матчах франківське «Прикарпаття» з рахунком 3:0 та черкаську «Чайку» (в серії пенальті (7:6, основний час 0:0). Початок матчу за третє місце в 10:30, а за перше в 11:30.

Урочисте закриття турніру, нагородження переможців. призерів та лауреатів турніру відбудеться в  неділю, 4 червня, на стадіоні «Наука» о 13:00.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.