Спорт

У Франківську триває боксерська гімназіада (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В Івано-Франківському коледжі фізичного виховання 27 лютого стартував фінальний етап гімназіади України з боксу серед юнаків.

За результатами змагань згодом сформують збірну, що представлятиме Україну на Всесвітній гімназіаді у Марокко у травні цього року. Змагання у Франківську триватимуть до 4 березня, пише “Репортер”. гімназіада

Взяти участь у двобоях прибули представники 22-х областей. Протягом шести днів вони боксуватимуть на рингах та боротимуться за перемогу у поєдинках, пише сайт ІФ ОДА.

На урочисте відкриття змагань завітали голова комітету з фізичного виховання та спорту міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко, заступник голови ОДА Ігор Пасічняк, директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА Віктор Кімакович.

28 лютого і 1 березня відбуватимуться поєдинки за вихід до півфіналів. 2 березня визначаться усі півфіналісти. Потім буде день відпочинку, а 4 березня — фінали.

Фінальні поєдинки з почерговим нагородженням переможців і призерів змагань почнуться об 11.00, 15.00-16.00 – нагородження команд, закриття турніру.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.