Відео Спорт

У Франківську троє дівчат встановили абсолютний рекорд України (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Неймовірні українки встановили рекорд, якому немає аналогів у світі. В Івано-Франківську троє дівчат потягнули за собою п’ять 16-тонних автобетонозмішувачів.

Вони зробили те, що до них не робив ніхто, як серед жінок, так і серед чоловіків, йдеться у сюжеті 402 Канал, пише Репортер.

За словами представник Національного реєстру рекордів Павла Горішевського, загальна маса протягнутих бетонозмішувачів 78 тонн та 138 кг. Дистанція на яку протягнули 5 бетонозмішувачів 6 метрів 14 сантиметрів. Це новий рекорд України, унікальний та абсолютний.

Неймовірну силу продемонстрували професійні силачки у яких за плечима чимало спортивних нагород. Маргарита Кучина – віцечемпіонка України з богатирського багатоборства поточного року. Ганна Васюк – багаторазова рекордсменка України. Та Ольга Лящук чинна найсильніша жінка світу.

Встановлення рекорду вдалося з першого разу. Цьому передувала тільки спроба протягнути чотири будівельні авто та єдине спільне тренування, де дівчата подужали три машини.

Цей рекорд присвятили до Дня будівельника. Тому, організатори обрали саме важку будівельну техніку. Та й бетонозмішувачі ще ніхто не тягав.

Організатори також планують подати цей рекорд на реєстрацію в Книгу рекордів Гіннеса.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.