Спорт

У Франківську проведуть турнір з баскетболу на підтримку ЗСУ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 4 вересня, на Вічевому майдані відбудуться змагання з баскетболу 3х3 – з метою збору коштів на квадрокоптери для ЗСУ. Турнір організовують за підтримки компанії blago developer, яка виступила генеральним спонсором заходу, пише Репортер.

blago developer турнір з баскетболу

Забудовник blago developer постійно підтримує спортивні події та молодих спортсменів. Від початку повномасштабного вторгнення росії компанія ще й активно долучається до всіх благодійних заходів на підтримку наших воїнів.

Довідково. Турнір 3х3 – один із видів баскетболу, що грається двома командами на одному баскетбольному кільці. Він розвинувся з вуличного баскетболу та, згідно з дослідженнями ESSEC Business School на замовлення Міжнародного олімпійського комітету, є найбільшим міським командним видом спорту у світі.

Турнір відбуватиметься на унікальному офіційному покритті Elite Class FIBA 3х3, яких всього три в Україні.

Це вже не перші благодійні змагання спортсменів. Нещодавно на двох турнірах в Івано-Франківську та Калуші баскетболістам вдалося зібрати кошти на автомобіль для ЗСУ – Nissan Navara. Тому цього разу організатори очікують на не меншу активність містян.

Запрошуємо подивитися захопливе протистояння та долучитися до збору:

4 вересня, з 11.00 по 21.00

Івано-Франківськ, Вічевий майдан

На правах промо

Читайте: Прикарпатець пробіжить 250 км за шість днів, аби зібрати гроші на ЗСУ

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.