Спорт Фото

У Франківську на новій багатофункціональній арені в товариському матчі зустрілися збірні України та Молдови

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 7 травня, до Дня міста, у Франківську, на базі Академії НФК «Ураган» відкрили багатофункціональну арену спорткомплексу.

На відкриття завітав президент федерації футболу України Андрій Павелко.

«Вітаю зі святом. Ця футбольна багатофункціональна арена – перша в Україні, і приємно, що її відкрили саме у Франківську, – говорить Павелко. – Така інфраструктура дуже важлива для розвитку фізичної культури і спорту».

Президент НФК «Ураган», голова Асоціації футзалу Івано-Франківської області Олександр Бубен каже, що нову арену можна буде використовувати цілий рік.

«Унікальність арени в тому, говорить Бубен, – що літом вона буде для пляжних видів спорту, а в інші пори року її можна накрити спеціальним покриттям і використовувати для інших видів спорту.

За його словами, вперше до такого масштабного проекту у Франківську долучилося так багато людей.

«Це унікальний позитивний досвід, – каже Олександр Бубен. – Сподіваюся, це не останній проект для міста. Сьогодні арена – це символічний подарунок до Дня міста, за яким стоїть багато праці».

Після церемонії відкриття провели перший товариський матч між збірними України та Молдови. Команди зіграли три періоди по 12 хвилин. У другому періоді Ярослав Заворотний відкрив рахунок, а третьому забив спершу Юрій Щириця, а за кілька хвилин – Іван Галецький. Перед закінченням матчу капітан збірної Молдови Андрій Нєгара один м’яч відквитав, а Іван Галецький оформив дубль. Відтак гра завершилася з рахунком 4:1.

За участь у товариському матчі капітанам команд України та Молдови вручили подяки

Також сьогодні на новоствореній арені (Пасічна, 55) відбудуться змагання з пляжного волейболу й товариський матч юних вихованців «Урагану» та ДЮСШ-3.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.