Спорт

У Франківську діти захисників зможуть займатися таеквондо безкоштовно

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минулого тижня міський та обласний підрозділи всеукраїнської Асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф підписали меморандуми про співпрацю з кількома громадськими організаціями, пише Репортер. Спортсменів і тренерів таеквондо представляли Сергій Данищук (міський осередок асоціації) та Андрій Данищук (обласний осередок).

У Франківську діти зможуть займатися таеквондо безкоштовно_1

Вони домовилися про співпрацю з трьома організаціями: «Івано-Франківська обласна спілка сімей загиблих померлих та безвісти зниклих в зоні АТО» (керівник – Степан Чомко), «Добровольчий Український Корпус» (Віталій Мартинов), «Міжнародна антинарокотична асоціація-Івано-Франківськ» (Василь Смоланка).

У Франківську діти зможуть займатися таеквондо безкоштовно_2

Співпраці сприяли керівник обласного відділу міністерства у справах ветеранів Володимир Веркалець і депутатка облради Наталія Чаплинська.

Читайте: Захисників України звільнили від сплати військового збору

Завдяки підписанню цих меморандумів діти захисників України, постраждалих учасників Революції гідності, самі учасники бойових дій тощо зможуть безкоштовно тренуватись у залах Асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф.

У Франківську діти зможуть займатися таеквондо безкоштовно_3

Крім офіційної частини, відбувся й короткий показовий виступ з таеквондо. Свою майстерність продемонстрували Софія Кліщ (чорний пояс, І дан), Михайло Лашта (чорний пояс, І дан) і тренер Олексій Манюх (чорний пояс, ІІ дан).

У Франківську діти зможуть займатися таеквондо безкоштовно_4

На завершення церемонії Андрій Данищук подарував усім присутнім першу україномовну книгу про корейське бойове мистецтво «Таеквон-До. Шлях до чорного поясу».

Друзі везуть допомогу. Як ковалі Норвегії та Швеції об’єдналися задля української перемоги (ФОТО)

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.