Люди Спорт Фото

Спортсменки з Франківщини завоювали срібло і бронзу на чемпіонаті світу з самбо (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У перший день чемпіонату світу з самбо в Бухаресті українці вибороли п’ять нагород – два «золота», два «срібла» і «бронзу». У другий день  здобули ще чотири медалі – два «срібла» і дві «бронзи».  11 листорада пройдуть фінальні зустрічі.

Спортсменки з Франківщини завоювали срібло і бронзу за два дні чемпіонату світу в Бухаресті. Про це повідомляє  федерація самбо України.

Наталя Смаль на світлині – праворуч.

Першого дня досвідчена Наталія Смаль з Франківщини здобула бронзу (до 72 кг). А вчора, 10 листопада, другою стала багаторазова призерка світових і континентальних форумів, володарка «срібла» І Європейських ігор-2015 Олена Сайко з Івано-Франківської області у вазі до 64 кілограмів.

Олена Сайко

У перший день маємо переможців Владислава Руднєва (до 74 кг, Донецька область) і Анатолія Волошинова (до 100 кг, Одеська область). Обидва 2018-го зробили дубль – вони є чинними чемпіонами Європи.

У фіналі Владислав і Анатолій перемогли достроково. Після прийому Руднєва суперник Даірбек Каряєв із Киргизстану здався (на світлині вище), а Волошинов за допомогою кидка на чотири бали й повного утримання набрав необхіду перевагу у вісім пунктів – 8:0 (на світлині нижче).

“Срібним” став ще один фінал – у змаганнях серед жінок. Чемпіонка світу-2017 Анастасія Шевченко (до 60 кг, Харківська область) у Бухаресті стала другою.

«Бронзові» результати другого дня показали Галина Ковальська (до 80 кг, Одеська область) і Размік Тоноян (понад 100 кг, бойовий розділ, Київ).

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.