Спорт

Шотландія-Україна: де й коли дивитись матч плей-офф кваліфікації ЧС-2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Ввечері 1 червня збірна України проведе матч у Глазго проти Шотландії у рамках півфіналу плей-офф відбору на чемпіонат світу-2022.

В Україні гру у прямому ефірі транслюватимуть телеканали “Футбол”, канал “Україна” в ефірі телеканалу “Індиго TV” та платформа oll.tv. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом, пише Репортер з посиланням на DT.ua.

збірна України новини Івано-Франківська

Спершу поєдинок мав відбутися 24 березня, проте його перенесли через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Переможець вийде у фінал кваліфікації, де 5 червня у Кардіффі зіграє проти Уельсу.

Збірна України посіла друге місце у своїй відбірковій групі слідом за Францією, обійшовши команди Фінляндії, Боснії та Герцеговини та Казахстану.

Якщо збірна України зможе пройти Шотландію та Уельс, то у Катарі зіграє у групі B з командами Англії, США та Ірану.

Букмекери вважають фаворитами майбутньої зустрічі шотландців.

Так, на перемогу Шотландії в основний час можна поставити з коефіцієнтом 2,35, на нічию – 3,10, а на успіх України – 3,30. Прохід у фінал кваліфікації шотландської збірної оцінюється коефіцієнтом 1,68, а підопічних Олександра Петракова – 2,18.

Українці перед важливим матчем провели три спаринги, в яких обіграли менхенгладбахську “Боруссію” (2:1) та “Емполі” (3:1), а також зіграли внічию з хорватською “Рієкою” (1:1).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.