Спорт

«Сельта» – «Атлетіко»: на «Балаїдосі» будуть голи

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У 35-му турі Прімери «Сельта» в рідних стінах прийматиме гостей із «Атлетіко». «Кельти» поки не гарантували собі збереження прописки в еліті на наступний сезон, тому в черговій грі проти лідера Ла Ліги налаштовані дати серйозний бій. У свою чергу «Матрацники» не збираються збавляти свій тем по набору важливих балів. Очікується цікава битва.

«Сельта» приємно вражає після рестарту. Колектив Гарсії додав газу на своєму боліді, який мчить «Кельтів» подалі від зони вильоту. На ділі лише один матч провалили його хлопці. Мова йде про неочікувану поразку 1:5 від «Мальорки», головного переслідувача «Блакитних». Приємно, що нарешті «Сельта» п’ять матчів поспіль відзначається. Більше того, атакувальна лінія «Кельтів» після підсилення взимку дійсно діє продуктивно що гри” – повідомляє прогнозист “Рейтингу БукмекерівМихайло Кузьменко.

«Атлетіко» ще не програвав після рестарту. Виснажливим для «Матрацників» вийшов візит на «Камп Ноу» до «Барселони» (2:2), але після нього вдома досить легко була обіграна «Мальорка» (3:0). Навіть можна сказати, що «Атлетіко» «перебиває» постійно очікувані від них «низові» зустрічі. Але у гостях мадридська банда завжди уразлива до пропущених м’ячів цього сезону.

На правах реклами

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.