Спорт

«Прикарпаттяобленерго» організувало вуличні ігри, де зібрали 60 тис грн для захисників (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

І за м’ячем поганятись, і воїнам допомогти. «Прикарпаттяобленерго» організувало вуличні ігри з баскетболу, щоб зібрати кошти для захисників.

Змагались у турнірі десять команд працівників компанії. Кажуть, це чудова нагода з користю провести час і разом з тим допомогти колегам, які зараз захищають Україну на передовій. Адже вони потребують підтримки з тилу, йдеться у сюжеті каналу 402, пише Репортер.

Підтримати команди баскетболістів приїхали їхні колеги з усіх регіональних філій компанії. Під час ігор вони організували майстер-класи та благодійний ярмарок. На ньому продавали вироби ручної роботи, брендовану сувенірну продукцію та різноманітні смаколики.

Читайте також: Вдалий час для бізнесу. Чому у Франківську під час війни відкриваються нові заклади

Загалом під час вуличних ігор та ярмарку прикарпатським енергетикам вдалося зібрати понад 60 тисяч гривень. Їх безпосередньо спрямують на потреби українських захисників. Адже отримують від них запити на актуальні речі щодня.

Також працівники компанії облаштували колоритну фотозону в українському стилі. Біля неї поставили скриньку для донатів за зроблені світлини. Та на вирученій сумі зупинятися не будуть. Щоб зібрати більше грошей, енергетики проведуть онлайн-аукціон на якому продаватимуть картини, написані художником під час ярмарку.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.