Спорт Фото

“Прикарпаття” вперше в історії перемогло “Агробізнес” (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У матчі десятого туру серед команд першої ліги франківці на власному полі приймали волочиський «Агробізнес».

Минулого сезону суперники виступали у другій лізі та вибороли путівки до першої. «Прикарпаття» тоді взяло бронзу, а “Агробізнес” – золото. До того ж, команди  провели три матчі, в яких іванофранкцівці зазнавали розгромних  поразок – із загальним рахунком 4 : 12.

Перед початком матчу представники фан-клубу на південній трибуні розмістили банер «Перемогам час настав» та влаштували перфоменс Із димової завіси жовто-зелених кольорів. Усе це, на їхню думку, мало надихати футболістів на гру.

Слід також відзначити, що напередодні керівництво “Прикарпаття” запровадило продаж електронних квитків, який викликав у вболівальників незадоволення. Щоб придбати квиток, людям довелося відстояти величезну чергу та потрапити на футбол вже під час першого тайму. Були й такі, що просто йшли додому.

А на полі основні події на полі розвернулись у другому таймі. На 75 хвилині нападника прикарпатців Ігора Худобяка збили у карному майданчику “Агробізнесу” пенальті. Але Роман Дитко не влучив у ворота гостей, а Худобяк через травму на поле вже не повернувся.

За чотири хвилини до завершення гри франківці таки забили. Індивідуально грамотно зіграв Василь Цюцюра, який обіграв захисника і спрямував м’яч у дальній кут воріт.

Треба відзначити і воротаря іванофранківців Івана Піцана. Він на 60 хвилині матчу створив справжнє диво – два неймовірних сейви.

Після цієї звитяги команда Володимира Ковалюка посідає дев’яту сходинку у турнірній таблиці, маючи у своєму доробку 13 залікових пунктів.

Наступний матч іванофранківці проведуть 1 жовтня в Луцьку. Вони гратимуть із «Волинню», яка наразі посідає третю сходинку у таблиці.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.