Спорт

«Прикарпаття» вдома гідно програло «Колосу» в 1/16 Кубка України (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В середу, 30 вересня, у Франківську гостювала команда з Прем’єр-ліги, «Колос» із Ковалівки, який недавно грав у Лізі Європи.

Шанс гравцям “Прикарпаття” давало мокре поле, яке зменшує різницю у класі, пише Репортер.

У першій половині гри гості більше володіли м’ячем і пробували створювати моменти після позиційних атак. Але ближчими до голу виглядали саме франківці.

Перший момент  був на п’ятій хвилині. Барчук прийняв м’яч і завдав удару з середньої дистанції, але голкіпер ковалівців справився зі своїм завданням.

Другий небезпечний момент у першому таймі знову створили гравці «Прикарпаття». Пастух видав чудову передачу на Барчука, але й цього разу нападник не переграв воротаря «Колосу».

Загалом у першого таймі гості відрізнялися пресингом. Вони зустрічали суперників уже біля їхніх воріт, а «Прикарпаття» найчастіше опускалося на свою половину і вже звідти будувало атаки.

У другому таймі дощ призупинився, але призупинився і темп гри. Удари здалеку, багато фолів і мінімум моментів.

На 62-й хвилині Сондей протягнув м’яч, пробив і влучив у стійку воріт «Колоса». Через вісім хвилин хорошим моментом відповіли гості. Після подачі з правого флангу Денис Антюх пробивав головою, але не влучив.

Але на 89 хвилині після удару півзахисника «Колоса» голкіпер «Прикарпаття» Іван Піцан відбив перед собою, а на добиванні швидшим опинився гравець гостей. Фол – пенальті – 0:1.

Арбітр додав три хвилини, але рахунок не змінився.

«Колос» іде далі, а прикарпатцям дякуємо за гідну гру проти сильного опонента.

Автор: Іван Муканик
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.