Спорт

“Прикарпаття” на виїзді здобуває першу перемогу (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
“Прикарпаття” 11 жовтня у 6 турі чемпіонату України першої ліги з футболу вперше здобуває перемогу та вибирається на 12 позицію в турнірній таблиці.

Уже з перших хвилин матчу, можна було помітити, що прикарпатці свідомо віддали суперникам володіння м’ячем. Проте, на контратаках діяли дуже небезпечно. Так, на 12 хвилині матчу Сікач небезпечно пробив по воротах кременчуківців, але голкіпер упорався, пише Репортер. “Прикарпаття”

А уже на 22 хвилині гості могли повести у рахунку. Вацеба протягнув м’яч, та пробив з середньої дистанції. Удар був доволі небезпечним, але м’яч пролетів в декількох сантиметрах від воріт.

У кінці першого тайму прикарпатці мали  ще одну нагоду забити.  Цюцюра вийшов віч-на-віч із воротарем, але той завадив забити.

Другий тай розпочався з атаки “Прикарпаття”.  Цюцюра  красиво обіграв захисника та прострілив у ворота. І знову кременчуківеців виручив голкіпер.

Після чого господарі почали діяти більш активно. Але можна було помітити, що їм не вистачає якості. Гравці “Кременю” мали декілька небезпечних моментів, але не зуміли їх реалізувати.

Проте свій шанс не проґавило “Прикарпаття”. На 82 хвилині позиційна атака прикарпатців завершилася голом. Простріл Семотюка з правого флангу зумів в один дотик завершити Дитко.

Господарям нічого не залишалося, як іти ва-банк. Але результату це не дало. Тож “Прикарпаття” вперше в сезоні перемагає і вже вибирається з дна турнірної таблиці.

Автор: Іван Муканик
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.