Спорт Фото

«Прикарпаття» і «Калуш» вдома не дали суперникам жодного шансу (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Минулої неділі обидві команди Івано-Франківщини, що виступають у цьогорічному чемпіонаті України, провели свої останні домашні матчі цього року.

І «Прикарпаття», і «Калуш» впевнено обіграли своїх суперників, пише «Репортер».

Франківське «Прикарпаття» на стадіоні «Рух» приймало «Інгулець» із села Петрово, що на Кіровоградщині.

Вже перша атака господарів поля принесла їм успіх. На третій хвилині Ярослав Конкольняк наважився на дальній удар. Воротар гостей Ганєв м’яч відбив, але його тут же добив у сітку Богдан Оринчак.

На 36 хвилині матчу Василю Французу вдалось збільшити перевагу своєї команди. При виконанні кутового захисник «Прикарпаття» вдало зіграв головою.

У другому таймі франківці ще двічі вразили ворота команди із Петрово. Спочатку Роман Барчук холоднокровно переграв воротаря гостей і переправив м’яч у ворота, а через чотири хвилини оформив дубль Богдан Оринчак – 4:0.

Слід відзначити, що «Прикарпаття» дуже вдало грає із представниками Кіровоградщини цього сезону. Три матчі, три перемоги, загальний рахунок 12:1.

Ця перемога дозволила МФК «Прикарпаття» повернутись на десяту сходинку в турнірній таблиці. Свій останній матч у цьому році команда проведе 17 листопада у Краматорську з місцевим «Авангардом».

ФК «Калуш» вдома переміг «Буковину» та піде на зимову перерву на третьому місці у таблиці, поступаючись «Минаю» та «Поліссю» лише одним очком.

В матчі з чернівчанами двічі відзначився найкращий бомбардир команди Дмитро Скакун. Спочатку він на 36 хвилині реалізував пенальті, а на 71-й оформив дубль – 2:0.

Таким чином «Калуш» здобув восьму перемогу у чемпіонаті. Крім того, Дмитро Скакун разом із Робертом Гедешем нині очолює перегони бомбардирів у своїй групі серед команд другої ліги.

Наступний матч ФК «Калуш» проведе вже у 2019 році. 31 березня калушани зіграють у Хмельницькому з «Поділлям».

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.