Спорт

Прикарпатські шахісти взяли два призові місця в Дитячій шаховій лізі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
В 15-му турнірі Дитячої шахової ліги взяли участь 52 команди за які виступали 621 учасник.

В Першій лізі перемогу здобула команда “Чернігівchess” (Чернігів), друга сходинка в “Шахової мрії” (Івано-Франківськ) – обидві команди вже виступали в Вищій лізі і ставали чемпіонами. А от третє місце посіла команда “Романтик” (Вінниця), як вперше виступатиме в еліті, пише “Репортер” з посиланням на пресслужбу Дитячої шахової ліги.

В турнірі серед команд Вищої ліги найкращий результат показала команда “Катран” (Чорноморськ Одеська область), які здобули своє друге чемпіонство в лізі. Команда з Одещини цього разу впевнено виграла змагання – набрала 210 очок і випередила найближчого конкурента на 41 очко. Друге місце посіла команда “ДЮСШ №1” (Рівне). Рівняни були неодноразовими переможцями та призерами ліги серед вищолігових команд і цього разу запишуть у свій актив ще одну срібну нагороду. Третя сходинка дісталася команді “Чернівецькі зубри” з (Чернівці,) які поступилися срібному призеру всього трьома очками.

Ще більш напружена боротьба за виживання точилася в підвалі турнірної таблиці. Питання хто залишиться в Вищій лізі вирішувалося на останніх хвилинах турніру. В підсумку найсильніший дивізіон покидають: “Королівська фортеця” (Борщів), “Melit-chess:club” (Мелітополь) та Вінницька шахова школа.

“ДЮСШ-3” Івано-Франківськ – 6 місце Вища ліга

“Шахова мрія” Івано-Франківськ – 2 місце Перша ліга (вихід в Вищу)

Шахова Долина – 8 місце Друга ліга (виліт в Третю)

Рогатин – 8 місце Третя ліга (виліт в Четверту)

“Розвій” Коломия – 1 місце П’ята ліга (вихід в Четверту)

Калушанину присвоїли звання «Міжнародний майстер з шахів»

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.