Розваги Спорт Фото

Прикарпатські дракони святкують, – футбольному клубу «Ураган» виповнилося 16 (ФОТО, ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У четвер, 25 жовтня, у концерт-холі Platinum у Фраківську розпочалося святкування 16-річчя народної команди «Ураган».

На святі активно розважали гостей, а для дітей організували настільні ігри, в яких вони могли заробляти спеціальні бонуси – «уракеші». Їх наприкінці заходу можна обміняти на подарунки зі святкового аукціону, пише “Репортер”.

«Усі ми – одноклубники. І хоч я президент, ми всі в ньому – колеги. Ми – наймолодший у Франківську футбольний клуб, але ми динамічно розвиваємося, – говорить Олександр Бубен, президент НФК «Ураган». – Розпочали з аматорського клубу, згодом відкрили футбольну школу. Останні два роки ми присвятили розвитку футбольної академії. Вона нині – одна з найкращих, як мінімум на заході України. А в майбутньому буде найкращою в Україні. Ми розвиваємо юні футбольні таланти, взявши за основу найкращі європейські практики. Найближчого місяця підпишемо співпрацю з компанією M-Sport. Це дасть можливість нашим вихованцям стати провідними футболістами. Це дасть можливість розвиватися і дивитися у майбутнє. Пишаюся тим, що можу бути маленькою частинкою великої ураганівської сім‘ї. Вітаю усіх драконів з днем народження».

Усі охочі могли зробити фото з символом команди – Дракончиком. Розпочалося святкування урочистим відкриттям. У програмі також підведення підсумків клубу, нагородження кращих гравців та розваги для всіх.

«Наш клуб – велика сім’я. І наш дружній колектив багато років вдало показує себе на всеукраїнській міжнародній арені, – говорить Роман Колток, голкіпер «Урагану». – З одного боку, це наша робота – важкі тренування і відповідальні ігри. А з іншого – це наша сім’я. Нам нині – 16, до повноліття залишилося ще трохи. Завдання перед нами стоять максимальні, тому будемо старатися».

Колток розповідає, що родом зі Львівщини. Каже, у Франківську вже шість років разом із сім’єю і жодного разу про це не пошкодував. 11 жовтня тут у Романа вже народився другий син.

Гравець Микола Микитюк в «Урагані» – з сьомого класу. Пройшов усі щаблі клубу. Нині грає в основній команді.

«Потрапити в команду було важко. Я грав у команді ДЮСШ, коли вона стала чемпіоном, – розповідає Микитюк. – Взяли на збори, пройшов їх і так залишився – мені запропонували тренуватися в основі й підписати контракт. Не можу передати словами, який я був радий. «Ураган» виховав мене як футболіста і як людину, дав силу волі й терпіння. Тренери допомагали закріпитися у команді. Досвідчені гравці «Урагану» завжди підтримували і підказували».

Денис Рудницький, начальник відділу спорту департаменту молодіжної політики та спорту, завітав на свято «Урагану, бо каже, що це подія не лише клубу, а й усього Прикарпаття.

«16-річчя “Урагану” – це вагома дата. І для Франківська це не просто команда, – говорить Рудницький. – «Ураган» в Україні не має собі рівних у плані структури. Це приклад, яким повинен бути побудованим спортивний клуб. «Ураган» задає ту планку, на яку варто рівнятися всім, не лише на Прикарпатті, а й в Україні загалом».

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.