Спорт

Прикарпатець віджався на великих пальцях рук 53 рази за 50 секунд і встановив новий рекорд

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Рекорд був встановлений під пильним оком експерта Національного реєстру рекордів України Павла Горішевського.

Почесне звання рекордсмена здобув Антон Левкун — майстер спорту України, чемпіон України, чемпіон Європи з карате, житель села Чорні Ослави, пише пресслужба Надвірнянької міської ради.

Рекордсмен віджався від землі на великих пальцях обох рук 53 рази за 50 секунд. До цього часу в Україні такий рекорд ніхто не встановлював. Його унікальність — у фізіологічних можливостях, адже уся вага людини зосереджена на великих пальцях обох рук.

“Спортсмен розповідає, що кожного ранку він приділяє 20 хвилин свого часу виключно на вправи для пальців рук. Після встановленого рекорду всім причетним до спортивного дійства вручили відповідні дипломи. Антон Левкун зі своїми колегами представив показовий виступ, після чого всі охочі мали змогу зробити фото з новим рекордсменом”, – йдеться у повідомленні.

До цього результату Миколу Левкуна привели довгі роки виснажливих тренувань. Він почав займатись карате у 10 років. У 2009 році відкрив спортивну секцію в рідному селі, де популяризував спорт та фізичну культуру серед дітей та молоді. В 2011 Антон Левкун став чемпіоном України з карате, в 2013 — чемпіоном Європи, а в 2016 здобув кубок чемпіона в Швеції.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.