Люди Спорт

Помер відомий франківський тренер з дитячого футболу Юрій Шайкін

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Як повідомили на сайті sport.if.ua у неділю, 7 лютого, з футбольним тренером  Юрієм Семеновичем Шайкіним  сталась  біда.

Невідкладною швидкою допомогою,  його доставили  до Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні, у важкому стані, інформує Репортер із посиланням на Facebook групу “Ветерани футболу Прикарпаття“.

“Лікарі  встановили діагноз – геморагічний інсульт  в правій гемісфері головного мозку з проривом в шлункову  систему з плегією лівих кінцівок. Наразі він знаходиться в реанімаційному відділенні ЦМКЛ. Стан важкий, але є певні симптоми покращення. Попереду його чекає  довге та виснажливе лікування, яке потребує значних коштів, яких у родини Юрія Семеновича не має”, – йшлося в дописі.

Тоді ж його друзі,  вихованці та ветерани футболу  почали збір коштів на  проведення лікування, до спільного збору коштів також просили залучитися всіх небайдужих.

А у вівторок, 9 лютого, повідомили, що тренера не стало.

“Із великим сумом повідомляємо, що сьогодні, 9 лютого, близько о 13:30, за київським часом, на 76 році, перестало битись серце – Юрія Семеновича Шайкіна”, – йдеться в дописі.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.