Спорт Фото

Олена Сайко з Надвірної здобула бронзову медаль на чемпіонаті світу із самбо (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Олена Сайко з Надвірної у складі збірної України взяла участь у чемпіонаті світу зі спортивного та бойового самбо, який проводився в місті Касабланка (Марокко). Учасниками змагань світового рівня, які проводилися під патронатом короля країни Мухаммеда VI, були представники 82 країн, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

sajko

Змагаючись на чемпіонаті, наша землячка посіла третю сходинку спортивного п’єдесталу. В першій сутичці Олена перемогла камерунку, в другому поєдинку – спортсменку з Румунії. Принциповою для Олени стала сутичка з росіянкою, де Сайко поступилася. Також спортсменці довелося протистояти борчині з Туреччини.

sajko2

Олена Сайко — заслужений майстер спорту України з самбо, срібна призерка з боротьби самбо на XXVII Всесвітній Літній Універсіаді 2013 року (м. Казань, Росія), бронзова призерка чемпіонату Європи з боротьби самбо (Хорватія), срібна призерка Всесвітніх ігор з єдиноборств 2012р., неодноразова призерка чемпіонатів Світу та Європи, чемпіонка та призерка чемпіонатів України з самбо та дзюдо. Вона є вихованкою заслуженого тренера України Євгена Боднарука.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.