Спорт

Франківська команда “Ніка-05” здобула три перемоги на футбольному турнірі SOKOLIK CUP

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Вчора вихованці Олександра Олександровича Єжова продовжили свою переможну серію на турнірі SOKOLIK CUP, що цими днями триває у Львові.

Спочатку наші юні футболісти завдали чергової поразки в особостих протистояннях львівським Карпатам – 4:2, пише сайт sport.if.ua.

У складі “Ніки” голами відзначились Тимофій Бугай та Мирослав Романюк, що оформили по дублю. Далі “червоно-білі” каменя на камені не залишили від львівської “Галичини” – 6:0. Цього разу влучні постріли до свого активу записали Тимофій Бугай та Богдан Марій, в активі яких по дублю, а також Тарас Веприк і Мирослав Романюк. У заключному матчі ігрового дня вихованці Олександра Олександровича завдяки голам Тимофія Бугая та Мирослава Романюка здолали ФК “Львів” – 2:1.

До теми Футбольна субота у Франківську: «Прикарпаття» грає вдома, вболівальників поставили перед вибором

Таким чином, після двох змагальних днів в активі “Ніки” чотири перемоги у п’яти зіграних зустрічах і хороші шанси на перемогу в турнірі. Вже сьогодні на наших гравців очікують два заключні поєдинки проти ужгородського “Зінедіна” та ФК “Самбір”.

ДЮФК “Ніка-05” – “Карпати” (Львів) 4:2
Голи у “Ніка-05”: Т. Бугай (двічі), М. Романюк (двічі)

ДЮФК “Ніка-05” – Галичина (Львів) 6:0
Голи: Б. Марій (двічі), Т. Бугай (двічі), Т. Веприк, М. Романюк

ДЮФК “Ніка-05” – ФК Львів 2:1
Голи у “Ніка-05”: Т. Бугай, М. Романюк.

Номінально другий склад ДЮФК “Ніка-05” у рамках Кубка Галичини-2018 поступився “Карпатам” – 0:2. Сьогодні у команди заплановано чотири поєдинки – проти львівських “Галичини”, “Покрови”, “СДЮШОР-4” та ФК “Львів”.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.