Відео Спорт

Не чемпіонаті України з Таеквон-До франківці вибороли дві золоті медалі (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Цими вихідними, 23-25 квітня, у Вінниці відбувся Чемпіонат України з Таеквон-До І.Т.Ф. серед юнаків, юніорів та дорослих.

Про це повідомив голова Івано-Франківської філії Національної федерації Таеквон-До І.Т.Ф. України Олександр Дмитрув, інформує Репортер. франківці

“Команда Івано-Франківська та області під керівництвом голови Івано-Франківської філії Національної федерації Таеквон-До І.Т.Ф. України Олександра Дмитрува була представлена 2-ма десятками спортсменів в тому числі й учнями Івано-Франківської ДЮСШ №3. За результатами змагань, команда виборола дві золоті, одну срібну та дві бронзові медалі, й посіла восьме загальнокомандне місце в заліку серед 560 учасників з 18-и областей України”, – каже Дмитрув.

Чемпіонами України серед дорослих у розділі “спецтехніка” стали та підтвердили звання “Майстра спорту України” і, попередньо, потрапили до лав національної збірної команди України 2021 для участі в Чемпіонатах Європи та Світу: Валентин Слюсар (ДЮСШ №3) і Дзвенислава Токарева.

“Також дані спортсмени у своїй віковій категорії вибороли срібло та бронзу у спарингу. Також бронзовим призером серед юніорів став учень ДЮСШ №3 Максим Куриляк… В дивізіонах кольорових поясів чемпіонкою України по спарингу стала Марія Ворохіб (ДЮСШ №3), срібло виборола Олександра Гордієнко(ДЮСШ №3)”, – додає Олександр Дмитрув.

Срібло у тулях здобула Христина Бабій, яка також стала бронзовою призеркою Чемпіонату України у спарингу серед юніорок.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.