Спорт

Наймолодші франківські регбісти зайняли сьоме місце у чемпіонаті України

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
15-16 вересня у місті Ірпені Київської області дванадцять команд з усієї  України змагались за нагороди чемпіонату України серед наймолодших регбістів.

Чемпіонат відбувся на полі спортивного комплексу “Чемпіон”. Серед учасників змагань була і команда ДЮСШ-2 “Станиславів” з Івано-Франківська.

У перший день змагань франківські регбісти отримали дві перемоги над командами “Антарес” – ДЮСШ “Авіатор” з рахунком 20:5 і командою “Гарт-СК “Лідер” з Київської області – 45:5 та програли команді “Анатра” з Одеси 0:20. Наступний етап змагань проходив за олімпійською системою. У чвертьфінальній грі франківські гравці програли київській команді”Антарес” 0:15. Після цього команда ДЮСШ-2 “Станиславів” програла “Подолу” з рахунком 0:5. В останній грі проти збірної Харківської області команда виграла з рахунком 25:5.

Чемпіонами України у наймолодшій віковій групі стала команда”Буревісник” із Хмельницького, призерами – ОДЮСШ з Одеси і “Антарес” – ДЮСШ “Авіатор” з Києва. У вісімку найкращих команд ввійшли “Анатра” з Одеси, збірна Київської області, “Антарес” – ДЮСШ “Авіатор” з Києва, збірна Харківської області.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.