Спорт

На відкритому турнірі у Франківську змагатимуться понад 200 таеквондистів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У п’ятницю та суботу, 17-18 березня, в Івано-Франківську вперше відбудеться великий турнір з таеквондо І.Т.Ф.

Для участі у змаганнях пройшли реєстрацію більше 200 учасників – діти, юнаки та юніори. Вони представляють 4 міста України: Івано-Франківськ, Київ, Львів та Дніпро.

«IVANO-FRANKIVSK OPEN CHAMPIONSHIP TAEKWON-DO I.T.F.» пройде у залі Муніципального фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці Симоненка, 13. Початок поєдинків – у суботу о 09:00.

Змагання пройдуть у 6 вікових категоріях у двох дивізіонах (дивізіон В – спортсмени, кваліфікаційний рівень яких нижче зеленого поясу, тобто початківці; дивізіон А – вищого рівня кваліфікації).

З 9:00 до 12:00 представники усіх вікових груп змагатимуться у демонстрації техніки виконання формальних вправ туль, а по обіді – у спарингах (поєдинках).

18 березня о 12:00 розпочнеться урочистий показовий виступ тренера Андрія Данищука, який є наймолодшим в Україні володарем чорного поясу 4 дану таеквондо, разом з вихованцями, які стали лауреатами 5-ої церемонії нагородження прикарпатських єдиноборців «Воїн року 2016».

Також відбудеться церемонія вручення сертифікатів на чорний пояс таеквондо, яку проведе Президент Всеукраїнської асоціації спортсменів таеквондо І.Т.Ф. Моргошія Онісе.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.