Спорт

На Прикарпатті завершилися змагання для поранених військових “Звитяга нескорених”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

На Прикарпатті відбувся завершальний етап змагань “Звитяга нескорених”. Інклюзивні змагання серед військових і ветеранів тривали протягом року у різних регіонах країни.

До змагань долучилися 160 ветеранів, серед яких близько десяти — представники Прикарпаття. Захисники, які отримали поранення під час служби, випробовували себе в адаптивних видах спорту, таких як ривок гирі, веслування, ейрбайк та жим штанги. Про це повідомили в управлінні з питань ветеранської політики ІФ ОВА.

Зокрема, прикарпатець Андрій Якубенко здобув 2 місце у веслуванні на тренажері (100 с), 3 місце у ривку гирі та 3 місце на ейрбайку. А Олександр Євтушенко виборов 3 місце у веслуванні на тренажері (100 м).

Ці змагання мають надзвичайне значення не лише для фізичної реабілітації, а й для психологічної підтримки ветеранів, адже вони створюють можливість для зміцнення ментального здоров’я і соціальної інтеграції.

Читайте: Після поранення. Сергій Тарнавський з Долини рятується спортом і побратимів підтягує

Цей захід був частиною національного відбору на міжнародні змагання “Strong Spirit’s Games”. Вони відбудуться у жовтні в Мадриді під егідою фестивалю Арнольда Шварценеггера.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.