Спорт Фото

На Прикарпатті відбувся літній турнір з таеквондо (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Минулих вихідних в Угорницькому ліцеї відбувся перший літній турнір з таеквондо. Його приурочили до Дня Конституції України.

Організував турнір Івано-Франківський обласний осередок Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-до І.Т.Ф, пише Репортер.

У змаганнях взяли участь близько 100 спортсменів з Івано-Франківської територіальної громади та області. Змагання обслуговувала кваліфікована бригада суддів, троє з яких є суддями міжнародної категорії «В». Головним суддею був голова обласного осередку асоціації Андрій Данищук.

Змагання відбувалися з трьох видів програми таеквон-до: формальні вправи (туль), спаринг (мацогі), спец-техніка (тук-джі).

На урочисте відкриття завітали депутати Оксана Савчук і Наталія Чаплинська, керівник обласного відділення НОК Мирослав Карабін, директор міського департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко, декан факультету фізвиховання та спорту ПНУ Ярослав Яців та інші.

На відкритті турніру сертифікат на чорний пояс ІІ дан із штаб-квартири Міжнародної Федерації Таеквон-До І.Т.Ф. (Лондон, Велика Британія) отримав Олександр Микицей.

Найкращими спортсменами змагань стали: Софія Кліщ (три золотих нагороди, тренер Андрій Данищук), Богдан Колтун (три золотих нагороди, тренер Сергій Данищук), Єва Максимюк (дві золотих медалі, тренер Тарас Парфан. Також відзначилися Єва Василевич (одна срібна і дві бронзові нагороди, тренер Володимир Качкан) і Святослав Стасюк (одна золота та одна срібна медалі, тренер Денис Мовчан).

Спортсмени, що брали участь у змаганнях, є вихованцями тренерів обласного осередку: Андрія та Сергія Данищуків, Володимира Качкана, Тараса Парфана, Василя Іванійчука та Дениса Мовчана.

За результатами змагань сформували збірну області для участі у всеукраїнських та міжнародних турнірах. Наступна подія, до якої готуються прикарпатські таеквондисти – це літній табір у Ворохті, який пройде з 8 по 18 серпня.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.