Спорт

На Прикарпатті ветерани змагалися у риболовлі (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У неділю, 14 липня, понад 20 ветеранів взяли участь у благодійних змаганнях з риболовлі на озері “Трофейне” в селі Вільшаниця.

На перше місце треба було наловити понад два кілограми риби, пише Репортер.

Такі змагання ініціював військовий, засновник громадської організації «Полюби долю» Юрій Гапончук разом з Віталієм Яцяком з клубу Рибалка IF.UA.

А також за сприяння засновників благодійного фонду “Поранені SOS” Василя та Миколи Ткачуків і резидента клубу Рибалка If.ua Романа Фринцка.

До спортивного заходу долучилися будівельна компанія «Стандарт-ІФ», «Бетон-ІФ», кінно-спортивний клуб «Лідер», ресторан  “Pałac Romashkaniv”, ресторан КАЛЕ та харчосмакова фабрика, – Юрій Гапончук дякує спонсорам.

До слова, громадська організація «Полюби долю» саме спрямована на реабілітацію та соціалізацію ветеранів через спорт.

Для ветеранів це одночасно і спорт, і спосіб відпочинку та зміна обстановки. Такі змагання були вперше, але Юрій Гапончук, Рибалка if.ua, Василь Ткачук та Микола Ткачук обіцяють організувати їх раз на місяць протягом рибальського сезону.

Хлопцям зайшло і вони приїхали не самі, а з дружинами, з дітьми, зі своїми дівчатами, – говорить Юрій Гапончук. – Тому це свого роду був ще й такий сімейний відпочинок. І плюс спілкування між собою ветеранів відіграє дуже велику роль у відновленні.

Отож, змагання розпочалися о 7.30 з хвилини мовчання. Потім після оголошення регламенту та реєстрації учасників, змагання о 8.00 стартували. Риболовля тривала до 11.00. Далі підбивали результати й нагороджували переможців:

  • Перше місце – з уловом 2 кг 30 гр посів Василь Мельник.
  • Друге місце – з уловом 1 кг 170 гр посів – Роман Дзінько
  • Третє місце – з уловом 0, 635 кг риби посів Михайло Мартинів

Також була спеціальна нагорода «Big Fish». Найбільшу рибу, яка заважила 0,640 кг зловив Роман Дзінько.

Переможці отримали корисні подарунки для риболовлі, а інші учасники отримали – почесні грамоти.

Оскільки риболовля була благодійними, то під час змагань зібрали 18 тисяч гривень. Їх передали на збір Юрія Гапончука. Він збирає на багі для 50 полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії України.

Усім, хто також хоче долучитися до збору посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/7rMpE5jUim

Номер: 5375411215042842

Авторка: Світлана Лелик

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.