Спорт Фото

На Прикарпатті пройшов сьомий тур чемпіонату України з футболу, – калушани продовжують лідирувати

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Двома матчами у неділю, 2 вересня, завершився сьомий тур чемпіонату України серед команд Другої ліги групи «А».

Футбольний клуб «Калуш» приймав вінницьку «Ниву» на стадіоні «Хімік».

Перші хвилини матчу обидві команди більше уваги приділяли обороні. Всі головні події розгорнулись у другій половині зустрічі. Її активно розпочали господарі й відкрили рахунок у матчі.

На сьомій хвилині другого тайму футболіст Роман Дідух із правого флангу вдарив у дальній кут воріт вінничан та відкрив рахунок у матчі.

На 67 хвилині одна із нечисленних атак «Ниви» принесла їм успіх. Вінницький футболіст Володимир Савошко наваживя на дальний удар, – його відбив воротар господарів Роман Герич. На підборі більш вправним виявився Павло Федосов, який спрямував м’яча у «дев’ятку» воріт калушан.

Після пропущеного м’яча калушани намагались змінити рахунок на свою користь, але не змогли. Звітний матч пропустили два ключові гравці калушан – Андрій Кохман та Владислав Танчин.

Після втрат очок, ФК «Калуш» продовжує ділити першу сходинку із білогірським «Черкащина-Академія». В обох команд по 12 залікових очок.

Наступний матч калушани проведеть у неділю, 9 вересня, у Чернівцях із «Буковиною».

Нагадаємо також, що в цей день Івано-франківське МФК «Прикарпаття» проведе календарний матч із кропивницькою «Зіркою» у Першій лізі на МЦС «Рух». Наразі команда Івано-Франківська після семи турів посідає десяте місце.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.