Спорт Фото

Матчі вищої ліги: юні франківські футболісти повернулись з Львівщини без перемог (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Минули вихідними у відбулися матчі чергового туру серед команд  Дитячо-юнацької ліги України у вищій лізі.

untitled-2

На жаль, два представника Івано-Франківська – СДЮСШОР «Прикарпаття» та ДЮФК «Ніка-05» – у матчах із своїми суперника не здобули жодної перемоги.

Так, команда СДЮСШОР «Прикарпаття» (U-16), у Львові на стадіоні «Сокіл» мінімально поступилась ФК «Львів» . В першому таймі підопічні Ігоря Мельничука не змогли реалізувати, як мінімум, чотири гольових моменти для взяття воріт суперника. Натомість, львів΄яни створили один, який втілили у забитий м΄яч.

untitled-3

У другому таймі команди обмінялись низкою атак, жодна з яких не завершилась взяттям воріт. Отож, єдиний м΄яч, який був забитий в першому таймі, вирішив долю матчу.

untitled

В іншому матчі між командами 2003 р.н. ФК «Львів» та СДЮСШОР «Прикарпаття», львів΄яни впевнено перемогли гостей із рахунком – 5:1. При цьому слід відзначити, що свій єдиний м΄яч іванофранківці забили на останній хвилині зустрічі, реалізувавши 11-метровий.

Матч команд 2000 та 2002 р.н., що мав відбутися в Івано-Франківську на МЦС «Рух», між СДЮСШОР «Прикарпаття» та «ВІК-BRW», перенесли на 12 вересня.

Крім того, ДЮФК «Ніка-05» в Ямниці приймала команду УФК «Карпати» Львів.  В обох матчах, між командами  2001 та 2003 р.н., перемогу святкували львів΄яни, відповідно забивши у ворота франківців шість та три м΄ячі, в кожному із матчів.   Дві інші команди ДЮФК «Ніка-05», а саме 2000 та 2002 року, свої матчі проводили у Моршині із «Скалою».  В обох матчах іванофранківці зіграли у нічию, здобувши два залікові очкидо загального заліку ДЮФК «Ніка-05» в поточному чемпінаті.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.