Спорт

Матч збірної України зі Швейцарією скасовано, – УАФ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Головний санітарний лікар кантону Люцерн відправляє збірну України з футболу на карантин, рішення про долю матчу Ліги націй має прийняти УЄФА.

Про це інформують Швейцарська футбольна асоціація в Twitter та УАФ, пише УП.

Фото: Брутальний Футбол

Повідомляється, що після рішення лікаря, очікується інформація від Європейської футбольної асоціації.

Водночас Українська асоціація футболу офіційно заявляє, що УЄФА повідомив УАФ, що “у зв’язку з компетентним рішенням департаменту охорони здоров’я кантону Люцерн перевести на карантин усю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія — Україна не може відбутися”.

“Зауважимо, що й УЄФА, і Швейцарська асоціація футболу готові до проведення поєдинку, однак заборона місцевої влади перекреслює всі сподівання футбольних організацій провести гру. Рішення щодо подальшої долі матчу прийматиме УЄФА”, – йдеться у повідомленні.

Напередодні матчу зі Швейцарією ПЛР-тест на коронавірус ще трьох гравців збірної України з футболу Руслана Маліновського, Сергія Кривцова та Жуніора Мораеса дав позитивний результат. Хоча двоє футболістів “Шахтаря” вже перехворіли на коронавірус.

Зазначалося, що УЄФА зважає на цей факт і допускає Кривцова й Мораеса до гри, однак місцева влада проти участі гравців у командних подіях.

Нагадаємо, що у рамках шостого туру Ліги націй збірна України 17-го листопада в Люцерні мала зустрітися зі Швейцарією. Для того, щоб залишитися в елітному дивізіоні, підопічним Андрія Шевченка потрібна була перемога, нічия, навіть поразка з рахунком більше ніж 2:1, але тільки з перевагою в мінус один м’яч.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.