Спорт

Людина тижня: Назар Павлів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Цього тижня вкотре відзначаємо відомого франківського богатиря та рекорд­смена Назара Павліва. Цієї неділі він поповнив свою колекцію досягнень. При чому за один день встановив одразу два рекорди.

16 вересня Павлів приїхав до Брошнева, де саме відзначали День працівника лісового господарства. Місцева влада запросила його показати свої здібності. А він приїхав не сам. Його друзі Роман Шмигельський та Іван Шарий влаштували показові богатирські виступи — піднімали й носили велетенський 150‑кілограмовий камінь та два балони по 150 кг кожен.

Проте родзинкою дня стали таки рекорди. На місцевий стадіон загнали «Урал», завантажений лісом-кругляком. Разом це заважило 23 970 кг. Павлів зрушив тягач з місця, та під ним відірвалася з кріплень драбина, яку для опори ставлять на землю. Довелося пробувати знову. З другого разу Назар протягнув «Урал» на 6,85 м за 53 секунди. Є рекорд!

І то було не все. Перед цим Павлів відправив до Книги рекордів України запит про грілки — чи зафіксований рекорд з їх надування? Виявилося, сім років тому в Чернівцях місцевий дивак надув шість грілок, і всі луснули.

Павлів прихопив із собою до Брошнева сім грілок. За його словами, він дізнався про незвичні можливості своїх легень, коли проходив медобстеження. Подув у прилад, який вимірює об’єм легень, а той «завис»… Отже, недільний результат — сім розірваних грілок за 1 хвилину та 43 секунди. Тепер цей рекорд прописаний в Івано-Франківську.

Чесно? Аж страшно! Цікаво, якби кандидати у нардепи так само надували собі рейтинг, хто б луснув першим?

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.