Спорт

Калушанка Христина Демчук – чемпіонка Європи U15 з вільної боротьби

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Христина Демчук із Калуша стала чемпіонкою Європи з вільної боротьби у віковій категорії до 15 років. Змагання проходили в хорватському місті Загреб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Калуської громади Андрій Найда, пише Репортер.

В перший день змагань, 16 липня,  Христина Демчук виграла три сутички в спортсменок з  Латвії, Словаччини та Грузії. А 17 липня  здобула фінальну перемогу і виборола 1 місце.

Вітаємо спортсменку, її тренера Юрія Кірілова та всіх, хто допомагав й підтримував, з визначною перемогою! Пишаємося високими досягненнями! Адже Україна здобула ще й 1 загальнокомандне місце! Дякуємо кожному, хто бореться на своєму фронті! – пише Андрій Найда.

14-річна Христинка Демчук – вихованка дитячо-юнацької спортивної школи Калуша.  Тренується під керівництвом заслуженого тренера України, заслуженого працівника фізкультури і спорту України Юрія Кірілова.

У підсумку українські спортсменки завоювали 3 золота, 3 срібла і 3 бронзи на турнірі в Хорватії. Збірна України U-15 з жіночої боротьби стала чемпіоном в загальнокомандному заліку.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.