Спорт

Гравці “Прикарпаття” отримали бронзові нагороди чемпіонату України в другій лізі

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У п’ятницю, 22 червня, гравці футбольного клубу «Прикарпаття» отримали бронзові нагороди чемпіонату України серед команд другої ліги сезону 2017/2018 років.

Медалі  вручав керівник Професіональної футбольної ліги (ПФЛ) України Сергій Макаров.

Бронзові нагороди отримали:  капітан команди –  В. Боришкевич ,  воротарі – О. Вульчин та І. Піцан, польові гравці- І. Худоб’як, Т. Бойко, О. Януш, Р, Бочкур, В, Яневич, Р. Борисевич, В, Француз, О, Веприк,  А. Вацеба, В. Геник, А. Громоляк, Р. Прошак, В, Данищук, В, Дербах, Р. Дитко, П, Ковальчук, Р. Кузьмін, Б. Оринчак, А. Комар, Я. Конкольняк. Нагороди також отримав тренерський склад  команди: В. Ковалюк, З. Василів, О. Рипан та І. Гогіль, а також адміністратор О. Бурлака,  лікар Б. Левицький та масажист О. Харченко.

Нагородження стало  підсумком двох річної історії команди МФК «Прикарпаття».

За цей час команда провела 62 офіційні матчі (в чемпіонаті та розіграшу Кубку України), в яких вона 45 разів святкувала перемогу,  у 6  завершувала поєдинки у нічию та у 21 матчі зазнавала поразок. Різниця м’ячів – 116 забитих та 66 пропущених.

Слід відзначити також, що  30 матчів команда провела в Івано-Франківську (29 матчів на МЦС «Рух» та 1 на полі із штучним покриттям позаду центрального стадіону). На рахунку підопічних Володимира Ковалюка 21 перемога та 5 поразок, 1 матч завершився у нічию. Різниця  м’ячів 65-34.

На виїзді  команда загалом провела 32 матчі.  В 15 матчах було здобуто перемогу,  в  5 зафіксовано нічию та у 12  перемогу святкували господарі поля. Різниця м’ячів 51-32. Рекордсменом команди за зіграними матчами є Ігор Худоб’як – 56 матчів. Він ж є кращим бомрадиром команди, на його рахунку – 45 забитих м’ячів у ворота суперників.

На церемонії нагородження Президентом ПФЛ Ігорю Худоб’яку, вдруге поспіль,  було вручено нагороду ПФЛ України, як кращому гравцеві  серед команд другої ліги сезону 2017/2018 років

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.