Спорт Фото

Футболісти «Калуша» – переможці першого кола у своїй групі серед команд Другої ліги.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
У неділю, 16 вересня, перше коло чемпіонату України серед команд Другої ліги групи «А» завершилось матчем у Калуші. Підопічні Василя Малика на власному полі приймали аутсайдера своєї групи – хмельницьке «Поділля».

Перше, що вразило вболівальників – оновлене інформаційне табло стадіону «Хімік». Сучасне табло поки не має аналогів на теренах Прикарпаття, воно може відображати відео повторів із матчу, який триває на стадіоні. Повністю роботи з його налагодженням планують завершити до початку кубкового матчу із харківським «Металістом 1925», що відбудеться 26 вересня.

Гру команди розпочали неквапно, перші небезпечні моменти біля воріт були в середині першого тайму – їх створили гості. Під час виконання штрафного удару футболістами «Поділля», м’яч влучив у поперечину воріт господарів поля.

Після цього футболісти ФК «Калуш» активізувались та більшість ігрового часу проводили на половинні поля гостей. Але їх перевага не принесла результату.

В другому таймі господарі продовжували атакувати, намагаючись вразити ворота подолян. В ключових моментах їх підводила неточність, в інших – надійно грав новобранець команди, що напередодні поповнив лави команди Хмельницького.

Хорошу можливість для того, щоб забити єдиний та вирішальний м’яч у зустрічі, господарі поля мали вже у компенсований час. Спочатку воротар гостей сейвом відбив удар Юрія Голубки із штрафного, фактично витягнувши м’яча із правої «дев’ятки» своїх воріт, а далі вже захисник гостей вибив м’яча з ліній воріт після удару Данила Книша.

Читайте Футболісти СДЮСШОР «Прикарпаття» стали переможцями кубку воїнів АТО (ФОТО)

Матч, який завершився «сухою» нічиєю, не приніс футболістам «Калуша» бажаної перемоги над аутсайдером групи. Однак, вперше у сезоні, це закріпило команду в лідерах групи «А». У калушан після першого кола – шістнадцять залікових очок. У команди «Черкащина-Академія» – п’ятнадцять, а у команд «Минай» та «Полісся» – по чотирнадцять.

Свій наступний матч команда Калуша зіграє із закарпатським «Минаєм». Матч відбудеться в передмісті Ужгорода, у суботу, 22 вересня.

А у середу, 26 вересня, о 16:00, на стадіоні «Хімік» відбудеться матч в рамках третього попереднього раунду розіграшу Кубку України сезону 2018/2019 рр.

Читайте: Футбол: “Прикарпаття” розгромило “Зірку”. Голкіперу Новаку зламали ребро (ВІДЕО)

Калушани будуть приймати ще одного кривдника МФК «Прикарпаття», харківський «Металіст 1925», який минулої суботу здолав івано-франківців у Харкові, в рамках чемпіонату України серед команд першої ліги, із рахунком – 2:0.

Квитки на кубковий матч вже у продажі. Їх вартість 50 грн. Як повідомили у ФК «Калуш», який почав їх реалізацію минулого тижня, вже понад дві тисячі перепусток на гру знайшли своїх господарів.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.