Спорт

Франківський “Ураган” здобув другу перемогу в елітному раунді Ліги чемпіонів

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У суботу, 26-го листопада, франківський “Ураган” завершив перемогою виступи в Елітному раунді Ліги чемпіонів УЄФА матчем проти сербської “Лозниці-Град”. “Дракони” перемогли з рахунком 2:1 і здобули друге місце у групі А елітного раунду Ліги чемпіонів, пише Репортер.

Серби за підсумком двох ігрових днів посідали останню сходинку таблиці, зазнавши двох поразок на італійському паркеті й остаточно втратили шанси поборотись за вихід до Фіналу чотирьох. Разом з тим не варто говорити про якусь невмотивованість сербських футзалістів, адже завдання “грюкнути дверима” наостанок ніхто не відміняв. До того ж, матч має і політичний підтекст, зважаючи на тісну дружбу Сербії з російським окупантом.

“Лозниця-Град 2018” являє собою яскравий приклад футзальної “Попелюшки”. Клуб заснований у 2018-му році і протягом чотирьох (!) сезонів зумів пройти шлях від регіональної ліги місцевих змагань до чемпіонства елітного дивізіону у сезоні 2021/22. Чемпіонський титул лозничанам дався нелегко – команді вдалось залишити позаду потужні “Економац” з Крагуєваца та столичний “ФОН”. Цьогоріч команда дебютувала у єврокубках і дебют можна назвати успішним, адже стартувавши з Попереднього раунду, “Лозниця” зуміла пробитись до ТОП-16 кращих клубів Старого Світу.

Матч проти сербської “Лозниці-Град” в Елітному раунді Ліги чемпіонів УЄФА закінчився перемогою для франківського “Урагану”.

  • Голи: Дандан Соуза (6) – Швед (19), Моспан (37)
“Лозниця-Град 2018”: Вуліч (в) – Коцич, Дуду, Дандан Соуза, Раміч – Яньїч, Рістановіч (к), Мілосавлевич – Ніколіч (в). Головний тренер: Борко Суруджич.
 “Ураган”: Савенко (в) – Микитюк (к), Фаренюк, Корсун, Швед – Мик. Грицина, Мих. Грицина, Абакшин, Моспан – Терентьєв, Дичук – Масевич – Хомяк (в), Гордієвич (в). Головний тренер: Максим Павленко.
 Попередження: Дандан Соуза (36), Дуду (37) – Корсун (13)

В підсумку команда НФК “Ураган” набрала шість очок у трьох матчах, але цього таки не вистачило для проходу до Фіналу чотирьох.

Лісабонський “Спортінг”, обігравши в останньому турі “Еболі” з рахунком 5:0, набрав дев’ять очок з дев’яти можливих і обійшов “Ураган”. Португальська команда стала першою, Ураган – другим, Еболі – третім, Лозниця-Град – четвертим.У Фінал чотирьох Ліги Чемпіонів з футзалу вийшли: “Спортінг”, “Бенфіка”, “Пальма Футзал”, і, несподівано, “Андерлехт”. Чинний чемпіон, “Барселона”, не зумів вийти із групи через різницю м’ячів.

Нагадаємо, феєричною видалась перемога “драконів” над італійським “Фелді Еболі” на старті Елітного раунду Ліги чемпіонів УЄФА. Фінальний рахунок не означає, що “Ураган” просто розтрощив господарів майданчика. Насправді гра була непростою, особливо на початку матчу.
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.