Спорт

Франківський “Ураган” розпочав новий футзальний сезон із впевненої перемоги над “Любартом”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Франківський “Ураган” розпочав новий футзальний сезон із впевненої перемоги. У межах першого туру Favbet Екстра-ліги підопічні Юрія Іванишина приймали на домашньому майданчику дебютанта вищого дивізіону – луцький “Любарт”. Зустріч закінчилася з рахунком 4:1 на користь “Урагану”, пише Репортер з посиланням на Канал 402.

“Дракони” відкрили рахунок практично на екваторі першого тайму – у воротах суперника відзначився новачок франківців Андрій Богославський. А наприкінці першої двадцятихвилинки прострільна передача віцекапітана франківців Мар’яна Масевича завершилася автоголом гостей.

На перерву команди пішли із рахунком 2:0. Не збавляв обертів “Ураган” і у другому таймі – по голу до свого активу записали Ілля Приходько та Олександр Жуков.

Ми почали впевнено. Грали першим номером. Створювали багато моментів. Кінцівка першого тайму була за “Любартом. Було кілька моментів, щоб забити гол. Наш воротар виручив і на перерву пішли з “нулем” в наших воротах, – говорить головний тренер НФК “Ураган” Юрій Іванишин. – В другому таймі почали створювати моменти, багато чого не реалізували.  Далася в знаки нервозність, бо кілька гравців з нашої команди дебютували в ектралізі.

Перед фінальною сиреною гол престижу забив Станіслав Шклярук. У підсумку – 4:1 на користь “Урагану”.

Свій наступний поєдинок “Ураган” проведе на виїзді. Вже цими вихідними у межах другого туру регулярного чемпіонату “дракони” зустрінуться з львівською “Енергією”.

До теми: Три сестри Копаниці привезли до Франківська 6 медалей з Кубка України з Таеквон-до ІТФ

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.