Спорт

Франківський “Ураган” представить нових учасників

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Презентація відбудеться на Промприладі. Реновація. Початок заходу о 16:00 год.
За лічені дні «Ураган» офіційно розпочне сезон 2018/2019, і 15 вересня зіграє перший поєдинок вітчизняної Екстра-ліги. Напередодні старту івано-франківський клуб запрошує всіх на відкриту презентацію новачків, яка відбудеться у конференц-залі Промприладу Реновація (вул. Сахарова, 23).
Нагадаємо, що у новому сезоні на вболівальників очікує оновлений склад «Урагану». За підсумками минулого сезону завершилися терміни дії контрактів одразу у 13 футзалістів. З чинними угодами залишилися п’ять гравців: голкіпери Роман Колток, Тарас Левандівський і троє універсалів – Андрій Лисенко, Микола Микитюк, Андрій Цілик. Під час літнього міжсезоння новачками стали 9 виконавців: воротар Володимир Кардаш та польові гравці – Андрій Федюк, Артем Фаренюк, Микита Сторожук, Даниїл Абакшин, Владислав Моспан, Роман Кордоба, Ярослав Лебідь, Юрій Когут.
В процесі підготовки оновлена команда встигла провести втягуючі мікроцикли в Івано-Франківську, десятиденний навчально-тренувальний збір в Польщі, зіграла п’ять спарингів, а також здобула «бронзу» на міжнародному турнірі «Futsal Masters».
Які підсумки міжсезоння та кадрової політики, а також цілі на сезон – розкажуть Президент НФК «Ураган» Олександр Бубен та головний тренер команди Максим Павленко.
Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.