Спорт

Франківський «Ураган» розгромив житомирський «ІнБев»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Франківський НФК «Ураган» здобув перемогу у грі із житомирською командою “ІнБев”. Гра відбулася цими вихідними в Івано-Франківську.

Матч пройшов у межах 15-го туру Екстра-ліги, інформує пресслужба НФК “Ураган”, пише Репортер.

У першому таймі «дракони» не одразу змогли показати потрібний результат та моментами поступалися супернику. Після перерви франківці все ж дотиснули «ІнБев». Головний тренер команди Максим Павленко каже, що в першому таймі гравці не мали потрібного рівня агресії.

«Не було гольових моментів, суперник два-три рази вибачив, але якби вони забили ці м’ячі, то гра була б із зовсім іншим результатом. Я радий, що хлопці у другому таймі налаштувалися так, як потрібно було, забили голи та довели матч до логічної перемоги», – зазначив Павленко.

Тренер команди «ІнБев» Михайло Соколовський сказав, що у другому таймі гравці зробили помилку – після двох перших голів опустили руки.

«Це зв’язано з психологією, напевно. Будемо розбиратися. Але якщо ви помітили, у нас також були моменти, які ми мали реалізовувати. Я не знаю, як би повернулася гра, коли ми б забили один чи два м’ячі. Тоді було б все інакше. Маємо те, що маємо. Програли шість хвилин гри, залізли в яму, з якої не змогли вилізти», – зазначив Михайло Соколовський.

Підсумок матчу – 8:0 на користь НФК «Ураган». Зараз «Ураган» знаходиться на третьому місці у турнірній таблиці.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.