Спорт

Франківський «Ураган» обіграв команду «Кардинал-Рівне»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Футзальний клуб з Івано-Франківська «Ураган» з рахунком 4:2 переміг команду «Кардинал-Рівне». Матч національного чемпіонату зіграли 11 лютого у Рівному. Його транслювали на офіційному Youtube-каналі Асоціації футзалу України, пише Репортер з посиланням на Суспільне.

Ураган, Кардинал-Півне, Франківськ, футзал

Господарі майданчика відкрили рахунок на сьомій хвилині матчу. Вийшов віч-на-віч із голкіпером Володимир Кручок.

Гравці «Урагану» зуміли відігратися до кінця першого тайму. На 10 хвилині франківці розіграли кутовий удар – Назар Швед отримав передачу від партнера і спрямував м’яча у кут воріт. Згодом футзаліст віддав результативний пас на Артема Фаренюка. Той вивів команду вперед – 2:1.

До теми: Двох “ураганівців” викликали до збірної України U-19

На початку другого тайму франківці розіграли комбінаційну атаку, голом відзначився Назар Швед – 3:1. За чотири хвилини до завершення поєдинку гравці «Кардинал-Рівне» відіграли один м’яч. Партнери вивели на ударну позицію Олександра Басича, він завдав влучного удару у ворота «Урагану».

Наприкінці матчу господарі намагалися зрівняти рахунок, однак франківці у контратаці забили вчетверте. Результативний удар в активі у Михайла Грицини.

За підсумками 16 зіграних матчів, «Ураган» посідає перше місце турнірної таблиці Екстра-Ліги України з футзалу. Команда здобула 38 очок.

Наступний поєдинок франківці зіграють 18 лютого проти львівської «Енергії».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.