Спорт

Франківський «Ураган» на домашньому майданчику переграв львівський «in.IT» (ВІДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Мінімальна перемога. Франківський «Ураган» вдруге у сезоні виявився сильнішим за новачка елітного дивізіону львівського клубу «in.IT».

На правах господарів краще звітну зустріч розпочали «дракони», які будь-що намагались забити швидкий м’яч. Зробити це їм вдалось на 4-ій хвилині, коли зразковий контравипад влучним ударом завершив Моспан – 1:0, йдеться у сюжеті Каналу 402, пише Репортер.

Франківський «Ураган» на домашньому майданчику переграв львівський «in.IT»

Окрилені успіхом франківці помчали подвоювати перевагу та на перерву суперники пішли із незмінним рахунком. І уже в другому таймі своєю можливістю сповна скористались львів’яни – всюдисущий Гриник в дотик переправив «круглого» у сітку.

Далі гра проходила на зустрічних курсах і на перший план вийшла голкіперська майстерність. Лише в середині тайму «дракони» вийшли вперед. Дичук елегантно підправив політ м’яча після удару Миколи Грицини – 2:1. Не допоміг львів’янам і перехід на гру з п’ятим польовим. У підсумку перемогу у поєдинку здобув «Ураган».

Попри те, що матч завершився перемогою «драконів», поєдинок кажуть у тренерському штабі видався нелегким і для франківців. Зважаючи на щільний графік, вирішили дати відпочити гравцям національної збірної, які вже незабаром вирушать до Косова. Та надали шанс проявити себе футзалістам, що мають не так багато ігрового часу.

Свій наступний поєдинок «Ураган» зіграє вже 12 листопада у гостях в хмельницького «Сокола».

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.