Світ Спорт Фото

Франківський “Тепловик-Прикарпаття” завершив виступи в аматорському чемпіонаті України (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Франківський «Тепловик-Прикарпаття» у зустрічі з тернопільською «Нивою» завершив свій останній матч у  чемпіонаті України серед аматорських команд нічиєю 1:1. Матч відбувся у неділю, 29 травня, на франківському стадіоні «Гірка».

1

Якщо в першому таймі команди фактично не створили бодай жодного голового моменту біля воріт суперника, то другий тайм кардинально відрізнявся від першого.  Команди зіграли агресивніше, глядачі побачили забиті м’ячі

2

Вже на 6 хвилині другого тайму, Іван Ципердюк, що приєднався до команди напередодні передостаннього туру в аматорських змаганнях, неймовірним ударом відкрив рахунок у матчі.

3
Іван Ципердюк автор забитого м’яча, який на жаль, не став переможним

Нажаль, втримати переможний рахунок або його збільшити, підопічним Василя Яцурука не вдалося.

4

На 77-ій хвилині  Роман Бабин  зумів зрівняти рахунок у матчі, скориставшись помилкою захисту господарів поля.

Як виявилось пізніше, саме це здобуте очко, дозволило «Ниві» зайняти другу сходинку у групі, оскільки команда «Вінниця» поступилсь «Агросервісу» – 0:3.

5

«Тепловик-Прикарпаття» із 6 заліковими очками, в підсумковій турнірній таблиці посів останнє, 4 місце, маючи в своєму активі таку ж саму кількість очок, як і у вінничан, але гіршу різницю забитих та пропущенних м’ячів…  

6

Фактично команда  Василя Яцурака не готувалась до участі в аматорських змаганнях, що й проявилось в перших матчах – дві поразки із рахунком 0:3 при одній нічиїй. Саме такий невдалий старт фактично плинув на остаточне місце, яке  посіли іванофранківці у своїй групі.

 

Як відомо, команда «Тепловик», яка отримала ще у своїй назві добавку «Прикарпаття», рішенням керівництва міста, лише за декілька днів до початку чемпіонату України серед аматорів заявилась для участі в цих змаганнях. Основним меседжем було те, що це є обов’язковою процедурою для подальшого  створення професійної команди Івано-Франківська для участі в першості України серед команд другої ліги.

8

Як кажуть перший «млинець» видався глевким…. Як буде в подальшому побачимо.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.