Спорт Фото

Франківський студент-медик став майстром спорту міжнародного класу

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Студент четвертого курсу ІФНМУ Олександр Шваб отримав звання майстра спорту міжнародного класу з гирьового спорту.

Передували цьому довга і наполеглива робота Олександра над собою та численні перемоги на всеукраїнських і міжнародних змаганнях, повідомила прес-служба медуніверситету.

«Перед тим, як нарешті отримав це посвідчення, я шість разів виконував норматив майстра спорту міжнародного класу, — розповідає Олександр Шваб. — Це була одна з моїх мрій, і зараз трішки не віриться, що вона здійснилася. Пам’ятаю, як я радів, коли здобув звання кандидата в майстри спорту».

За його словами, потім було звання майстра спорту України, а зараз він вже став «міжнародником». Наступна мрія спротсмена – перемогти на чемпіонаті світу.

«Це значна подія для нашого університету, адже до Олександра ще ніхто не отримував такого спортивного звання, — говорить заслужений майстер спорту України та наставник хлопця Роман Михальчук. — Коли він тільки прийшов до нас на секцію, то одразу показав великий потенціал, і впертою щоденною роботою він постійно покращував свої результати та вдосконалювався як спортсмен. Такий неймовірний досвід у спорті принесе йому користь не лише в плані фізичного здоров’я, але й як майбутньому фахівцю-медику».

У жовтні Шваб у складі збірної команди України він візьме участь у чемпіонаті світу серед юніорів у Литві. Тож зараз почалася напружена підготовка до змагань.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.