Спорт

Франківський поліцейський переміг на Кубку світу з гирьового спорту (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Поліцейський роти поліції особливого призначення ГУНП в Івано-Франківській області переміг на Кубку світу з гирьового спорту.

22-річний Сергій Шваб вже понад три роки займається гирьовим спортом, чоловік вдало поєнує роботу  та тренування, пише “Репортер” з посиланням на пресслужбу нацполіції області.

Власними спортивними досягненнями завдячує брату, який колись запросив Сергія на своє тренування, а також тренеру – Заслуженому майстру спорту України Роману Михальчуку, який помітив потенціал. Власне, з цього усе і почалося.

Згодом хлопець виконав норматив і став кандидатом у майстри спорту, потім – чемпіоном України у ваговій категорії до 60 кг і до 68 кг.

Коли почув про набір у роту поліції особливого призначення, зацікавився і вирішив спробувати свої сили – Сергій успішно пройшов відбір та навчання.

У травні він брав участь у змаганнях у вазі до 74 кг. Щоправда, у дистанційному форматі, через карантинні обмеження. За регламентом Кубка, усі учасники записували свої виступи на відео одним безперервним кадром.

Спершу зафіксовували зважування гирі, далі зважувався сам спортсмен, і тоді протягом 10 хвилин він виконував свою вправу. Судді зафіксували перемогу  Сергія  у групі Еліт. Його результат – 118 підйомів 32-кілограмової гирі ривком.

Поліцейський зізнається, що відзнаки ще в дорозі, а тепер головне якнайшвидше реалізувати мрію – здобути майстра спорту.

«Ми насуваємось». У Франківську відкрили фан-шоп НФК «Ураган» (ФОТО)

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні

 

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.