Спорт Фото

Франківська «Говерла» перемогла криворізький КДПУ (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

В п’ятницю, на майданчику Коледжу фізвиховання у Франківську відбувся перший півфінальний матч чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги.

Господарі майданчика, які за підсумками двох етапів чемпіонату посіли перше місце серед команд Вищої ліги, приймали КДПУ, який посів четверте місце.

Початок матчу, як і перша чверть поєдинку, пройшла за явною перевагою господарів майданчика. Із дев’ятиочковою перевагою підопічні Павла Піскарьова пішли на першу малу перерву (25:16)

Після неї малюнок гри змінився. Гості не тільки змогли скоротити відставання, але й зрівняти рахунок у матчі.

Незважаючи на програну другу чверть, до честі господарів майданчика, далі вони  довели свою перевагу у третій і четвертій чверті (18:12 та 22:18). Фінальна сирена зафіксувала перемогу БК «Говерли» в першому матчі з рахунком 74:59.

Найрезультативнішими в складі господарів майданчика були Євген Коров’яков, у якого 15 набраних очок та по 13 набрали Кирило Підковиров, Олександр Шостуха і Роман Гуменюк. У гостей найвлучнішим був Сергій Старцев – 16 очок.

Другий матч команди проведуть у Кривому Розі 18 травня. Якщо криворіжці переможуть, третій та вирішальний матч відбудеться в Івано-Франківську 18 березня. За  результатами зустрічей визначиться команда, яка продовжить боротьбу за перемогу у чемпіонаті України серед команд Вищої ліги.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.