Спорт

Франківські волейболістки вийшли до фіналу Вищої ліги

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Наставниця волейбольного клубу “ПНУ-Івано-Франківськ” Ірина Цап розповіла про участь у п’ятому турі волейбольної Вищої ліги. Це змагання завершилося вихідними в Івано-Франківську.

“Звісно, ми задоволені грою, задоволені тим, як завершився цей тур. Адже ми грали вдома і для своїх вболівальників”, – каже Цап.

За її словами, проведення таких змагань дає вагомий поштовх у розвитку волейболу на Івано-Франківщині. Також тренер розповідає, що було дуже важко стояти на заміні у таких напружених поєдинках, хотілось увійти у гру, пише SportIF.

– Плануєте поборотись за медалі Вищої ліги?

– Насамперед, ми виконали завдання, яке перед нами поставили керівники клубу ще до початку сезону – ми потрапили до фінальної четвірки Вищої ліги. Далі – як життя покаже.

У фінальних турах, що пройдуть у Чернігові та Хмельницькому, плануємо награвати нашу молодь, щоб дівчата змогли спробувати на смак волейбол вищого рівня і уже наступного року ми могли грати своїми гравцями у Вищій лізі. Та зупинятись на Вищій лізі ми не плануємо – мерія та керівництво клубу поставило завдання наступного сезону підвищитись у класі та вийти до волейбольної Суперліги.

– Відчувалась підтримка домашніх трибун? 

– Звісно, у Франківську підтримка така, наче ми грали у Євролізі (посміхається – ред.). Головний суддя та тренери інших команд розповіли, що такої підтримки як у Франківську давно не бачили, адже часто їздять на змагання, і буває таке, що зали порожні.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.