Спорт

Франківські таеквондисти вибороли п’ять медалей на міжнародному турнірі – онлайн (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Спортсмени Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. нещодавно взяли участь у міжнародному онлайн турнірі з таеквондо «Ніч Чемпіонів».

Організатором змагань виступила  Федерація Таеквон-До І.Т.Ф. Аргентини. Збірна Аргентини є визнаним лідером світового таеквондо, на останньому мундіалі вони впевнено здобули перше командне місце, пише Репортер.

У турнірі взяли участь представники 15 країн світу, близько 300 спортсменів кваліфікацією не нижче синього поясу. Змагання проходили в розділі «формальні вправи – туль».

Учасникам необхідно було зняти на відео одну формальну вправу відповідно до рівня свого поясу. Турнір проходив протягом серпня щонеділі о 22:00 у прямому ефірі на YouTube. Фінали всіх категорій відбулися 30 серпня.

Всеукраїнську асоціацію спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. представляли вісім спортсменів. Софія Мовчан (12 років), Олексій Манюх Олексій (17) і Юлія Тарновська (18), на жаль, зазнали поразки у перших поєдинках, проте отримали чудовий досвід.

Олексій Пасічняк та Остап Іванюк у віковій категорії 11-13 років, серед хлопців і дівчат володарів синіх та червоних поясів, здобули бронзові нагороди. На шляху до півфіналу кожен переміг двох суперників.

Олександр Микицей виборов срібло серед юніорів (14-17 років), володарів чорних поясів І дану. На шляху до фіналу він здолав трьох суперників.

Софія Кліщ здобула перше місце й Корону Таеквон-До у віковій категорії 8-10 років, серед хлопців та дівчат, володарів синіх і червоних поясів. Вона виграла п’ять поєдинків, у кожному з рахунком 5:0.

У змаганнях також взяв участь і голова Івано-Франківського обласного осередку Андрій Данищук. Він також виборов перше місце і Корону Таеквон-До в одній із найпрестижніших категорій – серед чоловіків (18-35 років), володарів чорних поясів ІV дану.

Незважаючи на складний час пандемії франківські спортсмени продовжують тренуватись і демонструвати свій високий клас на престижних турнірах. Цього разу їхній командний – два золота, одне срібло та дві бронзові нагороди.

Переглянути фінальні поєдинки можна – за посиланням.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.