Спорт

Франківські регбісти готуються до виступів у національних збірних України (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr
Івано-франківські регбісти сьогодні готуються до виступів у різних національних збірних України.

Так, на сайті Міністерства молоді та спорту України опублікували накази про затвердження складу національних збірних з літніх видів спорту на 2018 рік, пише “Репортер”.

Як повідомив президент обласної федерації регбі Михайло Ярема, серед інших, членами або кандидатами до різних регбійних збірних України є вихованці Івано-Франківської ДЮСШ-2 «Станиславів»:

  • до національної збірної — Віталій Кузнєцов,
  • до юніорської — Любомир Безнощук і Олександр Шкварок,
  • до юніорської збірної з регбі-7 серед дівчат — Ангеліна Бойчук, Анастасія Василишин, Надія Маслій, Ірина Шпинта, Ельвіра Попович,
  • до юніорської збірної з регбіліг — Любомир Безнощук, Владислав Осіпов, Володимир Фернюк, Петро Бойчук, Олександр Павлюк, Андрій Лащик, Любомир Феркаляк.

До складу збірних входять також інші вихованці івано-франківського регбі Михайло Олексик, Валентин Коваль і Назар Семйон — які зараз виступають за команди інших міст.

Національна збірна України з регбі свій перший матч у цьому році проведе 28 квітня у Львові проти збірної Угорщини. Юніорська почне турнір чемпіонату Європи у другому дивізіоні в Познані (Польща) — з 22 березня по 01 квітня 2018 року. У чвертьфінальній грі суперниками наших юніорів будуть господарі чемпіонату.

Юніорська збірна України з регбі-7 серед дівчат постарається гідно виступити у вищому дивізіоні чемпіонату Європи 28-29 квітня у французькому місті Віші. Там змагатимуться 15 команд. На стадії групового етапу суперниками українок будуть ровесниці із Німеччини, Франції та Італії.

А юніорській збірній з регбіліг для участі у фіналі чемпіонату Європи доведеться пройти відбіркове «сито» — у травні зіграти стикову гру з італійською збірною в Італії. Переможця цієї зустрічі у чвертьфінальній грі основного турніру очікує збірна Франції.

Читайте «Репортер» у Telegram – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.