Спорт Фото

Франківські марафонці поділилися емоціями від Стамбульського забігу на 42 кілометри

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

У четвер, 19 листопада, у громадському ресторані “Urban Space 100” вісім іванофранківців-учасників міжконтинентального марафону «Istanbul Marathon 2015» розповіли про емоції від забігу на 42 кілометри. Це Станіслав Тимочкін, Сергій Караванець, Віталік Бандалак, Олександр Токмиленко, Людмила Грудзевич, Антоніна Носко, Рита Женчук та Тетяна Заведюк.

marafon_urban_3

За словами учасників марафону, Стамбульський забіг відбувається з 1979 року. Всього цьогоріч у змаганнях взяли участь близько 30 тисяч атлетів зі 120 країн світу.

“Ми всі вперше бігли марафонську дистанцію. Хотіли не в Україні, аби подивитися на міжнародну організацію, – каже учасник марафону, організатор франківського півмарафону Сергій Караванець. – Коли ти біжиш по перекритому двадцятимільйонному місту і над тобою літають чотири гелікоптери з камерами – це справді вражаюче”.

marafon_urban_1

“Також сподіваюся, — додає він, — що колись і в Франківську відбудеться така масштабна подія. Звичайно не на 30 тисяч учасників, але бодай десять тисяч – було б чудово”.

Найшвидше дистанцію з івано-франківських атлетів подолав Сергій Караванець, пробігши 42 кілометри за три години 29 хвилин. Для порівння – переможець стамбульського марафону кенієць Еліаз Кембої показав час – 2 год 11 хв 9 сек.

marafon_urban_2

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.