Спорт

Франківські баскетболістки переграли тернополянок у матчах Вищої ліги

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Вихідними, 28-29 жовтня, жіночий баскетбольний клуб “Франківськ” двічі зіграв у матчах Вищої ліги України на виїзді. Змагалися франківчанки з командою “Тернопіль-ТНЕУ”.

Обидві гри відбулися у спорткомплексі Тернопільського національного економічного університету. В першій грі баскетболістки Франківська перемогли з рахунком 88:42, а ось другий матч був з меншим відривом, проте перемога знову дісталась БК “Франківськ” – 82:64 (18-20; 12-19; 15-22; 19-21), повідомили на сайті Sport.IF.

До теми: Баскетболістки Прикарпатського університету перемогли на європейській універсіаді

Команда тренера Юрія Процюка вже має в активі чотири перемоги. Нагадаємо, минулого туру франківські баскетболістки вдало виступили у Житомирі, перегравши тамтешню “Каліпсо” з рахунком 81:40, 80:31. Наразі БК “Франківськ” є на другій сходинці у своїй групі, та поступається лише “ЛДУФК-СКІФ-Спартак” зі Львова за набраними очками, адже львів’янки провели на два поєдинки більше.

До теми: БК “Говерла” і мормони запрошують франківців пограти в баскетбол

Наступні матчі підопічні Юрія Процюка проведуть вже найближчих вихідних, 4-5 листопада, на виїзді проти “Вінницьких блискавок-2”.

Зазначимо, що команди Вищої ліги України розділені на групи за територіальним принципом. У групі, де виступають франківські баскетболістки, також грають “ЛДУФК-СКІФ-Спартак” (Львів), “Тернопіль-ТНЕУ”, “Політехніка” (Львів), “Каліпсо” (Житомир), “КСЛІ-Київ-Баскет”, “Вінницькі блискавки-2” та “КСЛІ-СКУФ” (Київ).

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.