Спорт

Баскетболістки Прикарпатського університету перемогли на європейській універсіаді

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Студентська жіноча збірна команда з баскетболу Прикарпатського національного університету стала чемпіоном європейської універсіади і виборола право представляти Україну на Всесвітній літній Універсіаді – 2017, яка відбудеться 23-28 серпня в місті Тайбей (Китай).

Так, з 25 по 28 липня 2017 року в місті Сплінт (Республіка Хорватія) проходили ігри Чемпіонату Європи з баскетболу 3х3 серед студентських команд, за результатами яких студентська жіноча збірна Прикарпатського національного університету гідно представила Україну і здобула перемогу.

У фіналі наші студентки-баскетболістки перемогли команду Литви з Університету спорту – 16:14. На груповому етапі вони  виграли всі чотири поєдинки. Загалом наша студентська жіноча збірна команда виграла 7 матчів з 7-ми.

Наша команда виступала в складі Ольги Мазніченко, Хритстини Філевич, Віти Горобець та Вікторії Касаткіної.

На груповому етапі наші дівчата виграли всі чотири поєдинки. Загалом українки виграли 7 матчів з 7-ми. Загальна різниця – 138:68.

Студентській чоловічій збірні команді баскетболістів Прикарпатського національного університету, яка також представляла Україну на чемпіонаті європейської універсіади не вдалося поборотися за медалі. В групі вони виграли 2 матчі з 5-ти.

Донат
Читайте «Репортер» у  Telegram та Instagram  – лише якісні новини та цікаві статті у вашому телефоні
 

Comments are closed.